Voltti 2017 etenee kissaloikilla

Lappeenrannan Voltti 2017 tapahtuma etenee kehräten ja kissaloikilla. Nuorisoseurat, Harrastajateatteriliitto ja Sirkusliitto ovat jo täydessä työn touhussa. Voltti 2017 ohjelma  ja työpajasuunnitelmat tarkentuvat päivä päivältä

Lastenkulttuuritapahtumilla on Lappeenrannassa pitkät perinteet jo vuodesta 1999. Kesäkuussa täytetään jälleen kerran Urheilutalon palloiluhalli tekemisen riemulla!

Lastenkulttuuritapahtumilla on Lappeenrannassa pitkät perinteet jo vuodesta 1999. Kesäkuussa täytetään jälleen kerran Urheilutalon palloiluhalli tekemisen riemulla

Avajaiskulkue ja salaperäiset kissat

Värikäs avajaiskulkue suuntaa torstaina 7.6. kohti Urheilutaloa, jossa Voltti 2017 pistetään käyntiin. Luvassa on makoisia esityspaloja ja yhteistä ilon nostatusta. Mukana kulkevat myös Voltti 2017 tapahtumaan luodut, kesällä eloon heräävät Kissahahmot jotka seikkailevat koko tapahtuman ajan ympäri kaupunkia. Salaperäisellä Tanssikissalla, Teatterikissalla ja Sirkuskissalla on jokaisella oma värinsä ja omat persoonalliset tyylinsä. Tanssivatko kissat yhdessä myös festivaalille on suunnitellun Voltti-nimikkotanssin?

Yhdessä ja erikseen

Volttijuliste

Katit varttovat jo Lappeenrannassa kesän vieraita.

Teatterilaisilla ja sirkuslaisilla on molemmilla omat katselmuksensa ja kansantanssijoilla oma yhteisohjelmansa. Voltti 2017 ohjelma jakaantuu välillä alakohtaisesti, mutta illat vietetään aina yhdessä. Torstai-iltana juhlitaan avajaisia, perjantai-iltana on illanvietto, lauantaina diskotaan porukalla ja sunnuntai 11.6. huipentuu Urheilutalolla järjestettävään yhteiseen päätöstilaisuuteen.  Koko tapahtuman ajan osanottajille tarjotaan huikeita työpajoja ja monipuolista tekemistä.

Osallistumispaketit julki marraskuussa

Volttiin ilmoittaudutaan ryhmittäin ja osallistumispaketit hintatietoineen julkaistaan marraskuun aikana.